Matjaž Farič

Nasvidenje (na odru)

Preden zaključim, bi rad z vami delil delček ene prvih vaj. Ker ste bili tako vztrajni in obisk(ov)ali ta skriti blog.Danes je bila zadnja vaja v studiu. V ponedeljek se proces nadaljuje na odru in takrat bo dokončno konec te prijetne osame. Konec te infuzije življenjskega smisla. Moje početje bo bližje obveznostim. Z drugimi prisotnimi vstopi še več odgovornosti…
Od ponedeljka pa do premiere, ki bo naslednjo soboto, bom obkrožen s sodelavci. Ukvarjali se bomo s celoto, s predstavo.
Najbrž se bo sprva zdelo, da vse razpada, ker se bomo morali ukvarjati z mnogimi, tudi banalnimi, podrobnostmi. Vendar pa se tega dela procesa prav tako veselim. Radoveden sem, kako bo vse skupaj delovalo na odru. O publiki še ne razmišljam. Vse ob svojem času.
S tem prispevkom zaključujem pisanje tega bloga. V ponedeljek se začne sklepna faza in vem, da bom nemalokrat tako čustven, da ne bom zmožen smiselnega pisanja. Hkrati pa moram ohraniti zbranost. Tako kot je to pisanje zabavno, je hkrati tudi obveznost in ob množici nepredvidenih zapletov, ki me čakajo, je bolje, da se poslovim, sicer bi se na teh straneh lahko znašle zelo zanimive izjave.
Lep pozdrav!